Perfectly Designed Demos Are Here, Ready to Showcase Your Site!

SveNor Bygg AS ble stiftet høsten 2013, med mål om å bli en godt etablert samarbeidspartner for oppdrag innen snekkerarbeid i nye leiligheter, ståldørmontering, fasader, yttervegger og mer.

I dag har selskapet vokst seg til 9 ansatte, og samarbeidet i prosjekter i lag med blant annet, Veidekke, Betonmast, Realbygg, Strukta, Indian Bygg, JM Bygg, Statsbygg og Engelsen i våre oppdrag. 

Vi utfører våre jobber med profesjonalitet, nøyaktighet og et smil om munnen.
Våre ansatte er tilpasningsdyktige og hardarbeidende noe som ofte resulterer til fornøyde kunder.

Du må gjerne kontakte oss for en uforpliktende prat!

Rehabilitering

Vi tar på oss rehabilitering oppdrag på næring og leilighetskomplekser. Vi har siden 2013 jobbet med fornying og utbygging av nye leilighetskomplekser med Selvaag Bygg, Veidekke, Real Bygg og fler. ​

Fasade fornying

Fasaderehabilitering forutsettter at du har en høy faglig kompetanse på flere områder. Hos oss får du hjelp fra dyktige fagmenn med lang erfaring. Vi står frem med gode løsninger og arbeidskraft, og holder avtalte målsetninger.

Alt fra tømrer til snekkerarbeid

Vi har en bred kompetanse i faget og utfører oppdrag som ståldør montasje, inn og yttervegger m.m. Vi er stadig på utkikk etter nye samarbeidspartnere innen bygg og anlegg bransjen, så kontakt oss gjerne.

Kontaktskjema

0 %
Pågående arbeid
0 %
Ferdigstilte prosjekter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *